Ga naar hoofdinhoud

VRAAG OVER EEN CONCREET PROBLEEM?
BEL 013-590 65 40

Security Awareness Programma & Training

Het GTO Security Awareness Programma is ideaal voor bedrijven die veelvuldig te maken hebben met beveiliging. De meeste bedrijven investeren tegenwoordig ruim in veiligheid en security. Met geavanceerde toegangscontrole systemen en camera systemen borgen ze de veiligheid van bedrijfsprocessen, materialen en mensen. Helaas is puur het inzetten van geavanceerde beveiligingssystemen niet voldoende. De “human factor” bepaalt namelijk voor een groot deel de effectiviteit van deze middelen. De menselijke schakel is daarom één van de pijlers in een geïntegreerde aanpak van onze security vraagstukken. Met Security Awareness krijgt u daarop direct invloed.

De “human factor” in security

Menselijk handelen is een belangrijke factor binnen een organisatie. Mensen zijn echter niet altijd even voorspelbaar. Om incidenten te voorkomen is het van belang medewerkers te wijzen op de bijdrage die ze kunnen leveren aan veiligheid. Bewustzijn en verantwoordelijkheidsgevoel zijn van groot belang voor het toepassen van afspraken binnen een organisatie. Ook een besef van de gevaren waaraan de bedrijfsprocessen van een onderneming bloot kunnen komen te staan en de gevolgen daarvan is van cruciaal belang. Het Security Awareness Programma van GTO Protection zorgt ervoor dan mensen doen wat nodig is om bedrijfsveiligheid te waarborgen.

Het GTO Security Awareness Programma

Het Security Awareness Programma van GTO Protection is een maatwerk programma dat volledig op een specifieke organisatie wordt gericht. In dit programma wordt veel aandacht besteed aan de bedrijfscultuur van de organisatie en de incidenten die mogelijk al hebben plaatsgevonden. Daarnaast worden ook wettelijke- en brancheverplichtingen van de organisatie onder de loep genomen. Omdat het programma puur maatwerk is en specifiek gericht op de security aspecten en klantgerichtheid van het specifieke bedrijf past het altijd binnen de bedrijfscultuur en de belangrijkste bedrijfsprocessen ervan. Ook de trainingen zijn afgestemd op de operationele behoeften van de organisatie.

Meer over ons programma

Het security gedeelte van dit maatwerk programma is tot stand gekomen door intensief samenwerken van onze eigen professionals met het NCTV ( Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid) en enkele afdelingen van het Ministerie van Defensie. Het Security Awareness Programma van GTO Protection biedt direct ondersteuning aan het verkrijgen en behouden van de diverse security certificaten zoals: AEO, ISO 28001, TAPA en ABDO. In de security awareness trainingen van het Security Awareness Programma passeren de hedendaagse daderprofielen en hun bijbehorende werkwijze de revue.

Een uitstekende training is de basis voor operationeel succes

Wilt u meer weten?

Wilt u graag nader kennismaken met het Security Awareness Programma van GTO Protection? Wij kunnen veel voor u betekenen en geven u graag meer informatie. Graag nodigen wij u uit op ons kantoor of bezoeken wij uw locatie voor een persoonlijk gesprek. Heeft u algemene vragen? Neem ook dan geheel vrijblijvend contact met ons op of laat ons u bellen.

Meer informatie?

Ook voor een algemene vraag.

Back To Top