Ga naar hoofdinhoud

VRAAG OVER EEN CONCREET PROBLEEM?
BEL 013-590 65 40

Persoonsbeveiliging

Persoonsbeveiliging is een manier om de veiligheid van een persoon te waarborgen. In Nederland heeft een toenemend aantal personen behoefte aan private beveiliging. De overheid is niet altijd in staat particulieren adequaat te beschermen in geval van bedreiging, stalking, chantage of afpersing. Door het inhuren van een persoonsbeveiliger of bodyguard kunnen wij dat gevaar neutraliseren. Dat doen wij discreet en onopvallend, maar ook zichtbaar indien nodig. Zo houden wij iedere situatie veilig, ontzorgen wij direct en voorkomen we waar mogelijk calamiteiten en onveilige situaties.

Persoonsbeveiliging door GTO Protection

GTO Protection levert hooggekwalificeerde specialisten voor persoonsbeveiliging. Onze beveiligers en bodyguards hebben een uitstekende opleiding genoten en beschikken over een uitgebreide ervaring in binnen- en buitenland. Ze voldoen dan ook aan de hoogste eisen op elk relevant gebied. Door onze aanpak en door onze nationale en internationale ervaring onderscheiden wij ons op een overtuigende manier van andere security bedrijven. Mede daardoor doen steeds meer mensen een beroep op onze persoonsbeveiligingsdiensten. Wij beveiligen regelmatig hoogwaardigheidsbekleders, gerenommeerde zakenmensen en multinationals.

De beveiligers van GTO Protection

Onze beveiligers worden met regelmaat getraind door professionele instructeurs met een achtergrond in wetshandhaving en militaire expertise en ervaring met diplomatieke missies voor buitenlandse zaken. Deze aanpak in instructie is gebaseerd op de nieuwste inzichten in persoonlijke beveiliging en maakt echt het verschil. Met een allround opleiding herkennen onze beveiligers risicovolle situaties direct en kunnen ze preventief of proactief reageren op onveilige gelegenheden. Wordt u persoonlijk bedreigd of voelt u zich niet veilig? Dient u preventief de raad van bestuur van uw onderneming te beveiligen of zoekt u beveiliging voor een VIP of bekende artiest? Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Meer weten?

Heeft u door uw functie, financiële situatie of maatschappelijke status behoefte aan betrouwbare persoonsbeveiliging of zoekt u private beveiliging voor iemand anders? Maak dan nader kennis met GTO Protection. Wij kunnen veel voor u betekenen. Graag nodigen wij u uit op ons kantoor of bezoeken wij u voor een persoonlijk gesprek.

Heeft u algemene vragen? Neem ook dan geheel vrijblijvend contact met ons op of laat ons u bellen.

Meer informatie?

Ook voor een algemene vraag.

Back To Top