Ga naar hoofdinhoud

VRAAG OVER EEN CONCREET PROBLEEM?
BEL 013-590 65 40

Informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging is het beschermen van digitale informatiestromen binnen een organisatie. Iedere onderneming heeft dagelijks te maken met grote stromen informatie die op diverse manieren worden verwerkt. Post, e-mail, zelf gegenereerde informatie via documenten of zakelijke software, een steeds groter deel van bedrijfsinformatie heeft een digitale oorsprong of zal uiteindelijk worden gedigitaliseerd. Dat brengt serieuze uitdagingen met zich mee. Want hoe slaat u deze informatie op, hoe zorgt u dat deze veilig is en hoe voorkomt u misbruik van deze informatie door hackers of misschien zelfs eigen medewerkers? De hooggekwalificeerde IT-security consultants van GTO Protection zijn u graag van dienst bij een betrouwbare informatiebeveiliging.

Informatiebeveiliging op werkplekken

Veel bedrijfsinformatie komt binnen op digitale middelen zoals PC’s, laptops, smartphones of tablets. Wilt u deze digitale informatie beveiligen en inzicht hebben in wie welke informatie waar en wanneer gebruikt, dan is een goed beleid voor informatiebeveiliging van groot belang. Het beveiligingsbeheer van GTO geeft inzicht in alle stromen van informatie en beveiligt alle vormen van in- en uitgaande informatie. Daarnaast kunnen wij bij beveiliging van informatie zorgen voor een goed anti-virus systeem of het toepassen van een zero-trust rechten structuur. Wij kunnen uiteraard ook uw mobiele apparatuur beheren. Dat is niet alleen van belang om misbruik te voorkomen bij verlies en diefstal, u voorkomt hiermee tevens oneigenlijk gebruik.

Data opslag

Of u nu uw bedrijfsgegevens opslaat op een eigen server, een NAS of in de Cloud, een veilige internetverbinding, eventueel met een twee-factor authenticatie is van groot belang. Gevoelige data beveiligen met encryptie is tevens cruciaal en bij overheids- en defensiediensten zijn zelfs hardware encryptie keys met FIPS 140-2 gewenst. Een regelmatige controle op updates van hardware en software en controle op kritische veiligheidslekken zijn tevens een vereiste voor een veilig informatiebeleid, Wilt u weten of een hacker zonder voorkennis toegang kan krijgen tot uw informatie? Laat dan uw IT-infrastructuur checken en een penetratie-test uitvoeren door onze IT-specialisten. Zij zijn net zo creatief als hackers en voorkomen of stoppen cybercriminaliteit direct.

Netwerkbeveiliging

Wilt u geen steken laten vallen bij het security beleid op uw data netwerk? Onze specialisten zorgen er voor dat dat niet gebeurt. Ze voorkomen datalekken door volledig inzicht te creëren in de datastromen binnen uw netwerk. Als hackers dan in een moment van afleiding kleine apparaatjes plaatsen tussen een pc, toetsenbord of printer bent u daar direct van op de hoogte. Ook als zij via apparatuur als slimme meters, displays en andere apparatuur verbinding proberen te maken met uw data netwerk ziet u dat direct. Het goed beveiligen van uw gasten-wifi-netwerk en het afsluiten van uw productie-netwerk verzorgen zij ook graag. Net zoals het noodzakelijke regelmatige beheer op uw netwerk hardware.

De informatiebeveiligers van GTO

Of u nu een groot of klein bedrijf heeft, iedere organisatie heeft een eigen aanpak nodig bij het maken van een goede start met informatiebeveiliging. Laat u goed informeren door de onafhankelijke IT-security adviseurs van GTO. Vaak kunnen zij met behulp van een paar simpele testen vaststellen hoe het in de basis is gesteld met de informatiebeveiliging van uw organisatie. Naast deze tests kunt bij hen tevens terecht voor penetratie-testen op basis van black-, grey- of white-box, wifi-assessments, netwerk kwetsbaarheden scans, netwerk configuratie scans, toegangsrechten scans, data monitoring in- en outbound, phishing tests en security awareness assessments.

Wilt u meer weten?

Wilt u graag nader kennismaken met de IT-security specialisten van GTO Protection? Wij kunnen veel voor u betekenen. Graag nodigen wij u uit op ons kantoor of bezoeken wij uw locatie voor een persoonlijk gesprek. Heeft u algemene vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, of laat ons u bellen.

Meer informatie?

Ook voor een algemene vraag.

Back To Top