Ga naar hoofdinhoud

VRAAG OVER EEN CONCREET PROBLEEM?
BEL 013-590 65 40

Privé detective, particulier onderzoek en particuliere recherchedienst

Een privé detective, particulier onderzoek of particuliere recherchedienst kan in de huidige verhardende samenleving veel rust en veiligheid bieden. Schakel daarom bij onveilige situaties altijd een beveiligingsbedrijf in. GTO Protection is gespecialiseerd in diensten die criminaliteit aanpakken en onderzoeken. Wij zijn een door het Ministerie van Justitie erkend recherchebedrijf en wettelijk gerechtigd om privé detective onderzoeken en bedrijfsrecherche werkzaamheden te verrichten. Dat doen we voor ondernemingen, instellingen en particulieren. Daarbij onderscheiden we ons door een eigen juridische dienst: GTO Juridische Diensten. Met onze eigen advocaten zijn we tijdens ons onderzoek altijd op de hoogte van de laatste juridische ontwikkelingen.

Onderzoek voor organisaties en particulieren

Wij verrichten onderzoek voor ondernemingen, instellingen en particulieren. Te denken valt aan:

  • Opsporen van vermiste personen;
  • Opsporen van vermiste goederen;
  • Informatie lekken;
  • Bedrijfsspionage;
  • Bedreigingen;
  • Diefstal onderzoek;
  • Fraude onderzoek;
  • Contra-expertise;
  • Antecedentenonderzoek;
  • Concurrentie- en relatiebeding.

Hoe wij werken

Heeft u privé of beroepsmatig behoefte aan een privé detective, particulier onderzoek of een particuliere recherchedienst? GTO Protection maakt graag een plan van aanpak, afgestemd op de uitdagingen en uw wensen. We houden gedurende ons onderzoek regelmatig contact met onze opdrachtgevers. Na onderzoek leggen we bevindingen en aanbevelingen vast in een eindrapport. Onze privé detectives en recherchedienst zijn professioneel, transparant en discreet. Uiteraard gaan wij uiterst zorgvuldig en vertrouwelijk te werk, passend bij de noodzakelijkheid en het gevoelige karakter van onze opdrachten. Onze diensten hebben een internationale dekking. We zijn vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar.

Wilt u meer weten?

Wilt u graag nader kennismaken met een privé detective, onze particuliere onderzoeken of de particuliere recherche diensten GTO Protection? Wij kunnen veel voor u betekenen en geven u geheel vrijblijvend meer informatie. Graag nodigen wij u uit op ons kantoor of bezoeken wij uw locatie voor een persoonlijk gesprek. Heeft u algemene vragen? Neem ook dan geheel vrijblijvend contact met ons op of laat ons u bellen.

Meer informatie?

Ook voor een algemene vraag.

Back To Top