Ga naar hoofdinhoud

VRAAG OVER EEN CONCREET PROBLEEM?
BEL 013-590 65 40

Transportbeveiliging

GTO Protection levert transportbeveiliging voor iedere branche, zowel nationaal als internationaal. Als specialist in beveiliging denken wij graag met u mee en beveiligen en begeleiden we uw transporten van laadproces tot eindbestemming. Om de veiligheid van uw transport te garanderen doen we vooronderzoek. We analyseren onder meer risico hotspots, veilige en onveilige parkeerplaatsen, geschikte tankstations, zwarte vlekken in GPS/GSM, wegwerkzaamheden en hulpdiensten. Het resultaat van dit vooronderzoek komt terug in ons advies over het te voeren beleid en de te nemen procedures.

GTO Security Operation Centre

GTO Protection beschikt over een eigen Security Operation Centre, dat is gevestigd in Nederland. Met dit SOC kunnen we iedere beveiligingsoperatie in Europa monitoren, volgen en traceren. Daarnaast levert het SOC Command & Control. Ons Security Operation Centre monitort uw belangen of uw waardevolle lading met behulp van de meest geavanceerde track & trace systemen. Daarmee zijn uw goederen altijd overal in Europa zichtbaar. Ook het op afstand openen en sluiten van autodeuren is mogelijk. Kortom, wij zorgen ervoor dat uw waardevolle transporten veilig en onbeschadigd hun bestemming bereiken binnen Nederland of Europa.

Waarom kiezen voor GTO

GTO Protection verzorgt maandelijks meerdere escorts met transportbeveiliging voor regionale transporten van en naar Europese bestemmingen. Wij onderscheiden ons in zowel fysieke begeleiding als in gedetailleerd onderzoek, voorafgaand aan het transport. Onze operators zijn volkomen op de hoogte van de gevaren die tegenwoordig heersen op internationale wegen. Ze monitoren uw waardevolle lading dan ook tijdens het gehele transport. We hebben uitgebreide kennis van en ervaring in de logistieke sector. Daardoor hebben wij in onze beveiligingsprocedures diverse logistieke beveiligingsaspecten opgenomen, zoals beschreven in het TAPA protocol.

Wilt u meer weten?

Wilt u graag nader kennismaken met de transportbeveiliging van GTO Protection? Wij kunnen veel voor u betekenen. Graag nodigen wij u uit op ons kantoor of bezoeken wij uw locatie voor een persoonlijk gesprek. Heeft u algemene vragen? Neem ook dan geheel vrijblijvend contact met ons op of laat ons u bellen.

Meer informatie?

Ook voor een algemene vraag.

Back To Top