Ga naar hoofdinhoud

VRAAG OVER EEN CONCREET PROBLEEM?
BEL 013-590 65 40

Agressie training

Een agressie training is bedoeld voor mensen die tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden veelvuldig te maken hebben met verbale agressie. Mensen die in aanraking komen met agressiviteit voelen zich geïntimideerd en onveilig. Angst bij het uitvoeren van een functie kan psychische en zelfs lichamelijke klachten veroorzaken, met alle gevolgen van dien. In onze agressie training leren deelnemers effectief om te gaan met verbale agressie en die te pareren of voorkomen. Het doel van onze agressie training is tweeledig. Zowel het effectief omgaan met agressie en het inzicht krijgen in de kracht van eigen handelingen worden uitvoerig belicht. Heeft u ook te maken met fysiek geweld? Dan is het volgen van een weerbaarheidstraining tevens een goed idee.

Agressie op de werkvloer

Helaas komt agressie op de werkvloer steeds vaker voor. Agressieve klanten, leerlingen of medewerkers, het lijkt aan de orde van de dag. Heeft u daarmee te maken, dan is het natuurlijk belangrijk om te weten hoe u het best om kunt gaan met de diverse vormen van verbaal agressief gedrag. Tijdens deze training leert u verschillende vormen van agressie herkennen. Vervolgens leert u hoe u zowel verbaal als non-verbaal krachtig kunt optreden zonder uw zelfbeheersing te verliezen. Het is uitermate belangrijk om een situatie onder controle te krijgen voordat deze escaleert. De-escalatie is dan ook het sleutelwoord als u wordt geconfronteerd met agressief gedrag. In deze training leert u alles over het omgaan met spanning, het kalmeren van emoties, het eventueel nemen van maatregelen om agressie te voorkomen en nog veel meer.

Waarom kiezen voor GTO

GTO is gespecialiseerd in het aanbieden van maatwerk agressie trainingen. Dat is belangrijk, omdat geen enkele situatie hetzelfde is en standaard oplossingen niet altijd het ultieme resultaat geven. Onze trainers en docenten hebben jarenlange ervaring in het geven van agressie trainingen. Die ervaring hebben zij opgedaan in functies bij de politie en defensie in probleemgebieden in Nederland. Wilt u uw medewerkers een agressie training aanbieden die volledig aansluit op praktijksituaties binnen uw organisatie? Onze specialisten komen graag bij u langs om de specifieke omstandigheden te bespreken en een voorstel te doen voor een training op maat.

Wilt u meer weten?

Wilt u graag nader kennismaken met de agressietrainingen van GTO Protection? Wij kunnen veel voor u betekenen en geven vrijblijvend informatie over de mogelijkheden. Graag nodigen wij u uit op ons kantoor of bezoeken wij uw locatie voor een persoonlijk gesprek. Heeft u algemene vragen? Neem ook dan geheel vrijblijvend contact met ons op of laat ons u bellen.

Meer informatie?

Ook voor een algemene vraag.

Back To Top