Ga naar hoofdinhoud

VRAAG OVER EEN CONCREET PROBLEEM?
BEL 013-590 65 40

GTO Protection

GTO Protection levert een volledig spectrum van diensten en oplossingen binnen het veiligheids- en security-domein. Wij werken wereldwijd voor overheden en particuliere organisaties en hebben een duidelijke down to earth en no-nonsense mentaliteit. Met ervaren en gecertificeerd personeel met wereldwijd opgedane ervaring staan we garant voor hoogwaardige diensten, trainingen en adviezen. Al onze diensten voldoen aan de industriële standaard en de sociale norm. Tijdens de uitvoering van onze diensten focussen wij altijd op vooruitgang.

Onze afdelingen

GTO Protection bestaat uit drie afdelingen die elkaar volledig aanvullen. Met deze diensten verzorgen wij het volledige spectrum van veiligheids- en security-oplossingen en opleidingen.

  • GTO Security Advies
  • GTO Training Solutions
  • GTO Security Services

Waarin maken wij het verschil?

Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door integriteit, professionaliteit en kwaliteit. Alleen op die manier kunnen wij u uw belangen volledig waarborgen en u compleet ontzorgen binnen alle facetten van het veiligheids- en security-domein.

Onze visie

Het maatschappelijk belang dienen door het verhogen van veiligheid en security, met inachtneming van sociale acceptatie.

Ons Doel

Onze clientèle de meest uitgebalanceerde diensten aanbieden om hun belangen wereldwijd te behartigen.

Wilt u meer weten?

Wilt u graag nader kennismaken met GTO Protection? Wij kunnen veel voor u betekenen. Graag nodigen wij u uit op ons kantoor of bezoeken wij uw locatie voor een persoonlijk gesprek. Heeft u algemene vragen? Neem ook dan geheel vrijblijvend contact met ons op of laat ons u bellen.

Meer informatie?

Ook voor een algemene vraag.

Justitie en Veiligheid
ND 2839 / POB 1808

Afdeling
Bijzondere Wetten

Autoriteit Persoonsgegevens
FG011927

Back To Top