Ga naar hoofdinhoud

VRAAG OVER EEN CONCREET PROBLEEM?
BEL 013-590 65 40

Security Certificaten

Security certificaten zijn een belangrijk onderdeel van bedrijfsbeveiliging. Criminaliteit ontwikkelt zich in een razendsnel tempo. Organisaties dienen te voldoen aan steeds hogere eisen die aan security worden gesteld. Als gevolg daarvan zijn specifieke vaardigheden direct van belang, en andere juist overbodig geworden. Beveiligingskennis die up-to-date is en verkregen is via certificaten zijn tegenwoordig het tastbare bewijs van kennis en kunde. Normering binnen de beveiliging van een bedrijf is dan ook vaak een vereiste. Wilt u uw bedrijf optimaal beschermen tegen criminaliteit? Zorg dan voor een goede certificering. Met de juiste kennis is uw bedrijf direct beter beschermd.

Waarom normering in security?

Bedrijven die voldoen aan een erkende security normering zullen over het algemeen beter opgewassen zijn tegen criminaliteit zoals fraude, diefstal en smokkel. Met de juiste security certificaten op zak heeft een bedrijf bovendien een betere controle en volledig beheer over goederenstromen. Een beveiligingsniveau dat volledig up-to-date is geeft meer vertrouwen in de beveiliging van uw bedrijf en beperkt zoveel mogelijk verliezen. Met de juiste kennis kunt u risico’s vermijden, uw reputatie beschermen, financieel prestaties verbeteren en criminaliteit optimaal bestrijden. Wij adviseren u graag over de diverse mogelijkheden op het gebied van certificering.

Security normeringen en certificaten

Voorbeelden van security normeringen en certificatie waarmee wij ruime ervaring hebben en u van dienst kunnen zijn:

  • AEO – Authorized Economic Operator
  • ISO NEN 28001 – Supply Chain Security
  • TAPA – Transported Asset Protection Association
  • ABDO 2019 – Algemene Beveiligingseisen voor Defensie Opdrachten

Security certificaten nodig?

Heeft u behoefte aan certificering op het gebied van beveiliging? GTO Protection biedt advies en ondersteuning bij het verkrijgen en behouden van diverse security certificaten die essentieel zijn voor (het voortbestaan van) uw organisatie. Ons advies- en ondersteuningstraject is gericht op het DNA van uw onderneming en het aanwezige beleid, maar is ook gericht op de implementatie en borging daarvan. Wilt u weten aan welke maatregelen uw organisatie moet voldoen of welke certificering uw bedrijf nodig heeft, neem dan contact met ons op. Onze beveiligingsspecialisten geven u graag vrijblijvend advies.

Wilt u meer weten?

Wilt u graag nader kennismaken met GTO Protection? Wij kunnen veel voor u betekenen. Graag nodigen wij u uit op ons kantoor of bezoeken wij uw locatie voor een persoonlijk gesprek. Heeft u algemene vragen? Neem ook dan geheel vrijblijvend contact met ons op of laat ons u bellen.

Meer informatie?

Ook voor een algemene vraag.

Back To Top