Ga naar hoofdinhoud

VRAAG OVER EEN CONCREET PROBLEEM?
BEL 013-590 65 40

SECURITY MANAGEMENT

Goed security management geeft grip op veiligheidsrisico’s en beschermt wat van waarde is voor uw organisatie. Of het nu beveiliging is op financieel of maatschappelijk gebied of in het kader van welzijn, imago of omgeving, met effectief management waarborgt u de continuïteit van uw organisatie. Voorkom uitval van kritische bedrijfsprocessen en bescherm de belangen van uw organisatie. Wij geven u graag integer en onafhankelijk advies, inventariseren veiligheidsrisico’s en implementeren de nodige tegenmaatregelen. Natuurlijk werken wij conform de wensen van uw organisatie, met de juiste balans tussen risico, maatregel en investering.

Kennis en ervaring

Beveiliging is in iedere situatie anders. Daarom is het van belang dat u kunt rekenen op een ervaren en kundige expert die volledig kan inspelen op wat u nodig heeft. GTO Protection heeft jarenlange ervaring op managementniveau binnen de rijksoverheid en particuliere sector. Daardoor kunnen wij u voorzien van evenwichtig advies en zijn wij een uitstekende partner om uw management te adviseren en voorzien van ondersteuning. Wij geven gericht advies over de dagelijkse gang van zaken van uw organisatie en gespecialiseerd advies om fraude, bedrijfsdiefstal en andere criminele activiteiten te onderkennen, verminderen en voorkomen.

Security certificaten

Ieder bedrijf moet voldoen aan steeds hogere eisen die opdrachtgevers stellen aan security. Daarom is het van belang te voldoen aan een erkende security normering. Zo bent u tenslotte beter opgewassen tegen diverse vormen van criminaliteit en heeft u een betere controle op goederenstromen. Wij bieden advies en ondersteuning om diverse security gerelateerde certificaten te verkrijgen en behouden. Deze zijn essentieel voor uw operatie en de continuïteit van uw bedrijf. Denk daarbij bijvoorbeeld aan AEO, ISO-NEN 28001, TAPA en ABDO 2019.

Wilt u meer weten?

Heeft u een grote organisatie, een kleine onderneming of bent u particulier? Security Management van GTO Protection biedt voor iedere security uitdaging een passende oplossing en geeft passend beveiligingsadvies. Graag nodigen wij u uit op ons kantoor of bezoeken wij uw locatie voor een persoonlijk gesprek. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, ook voor algemene vragen. Wij kunnen u ook terugbellen.

“Een goed advies is de eerste stap naar verbetering”

Meer informatie?

Ook voor een algemene vraag.

Back To Top