Ga naar hoofdinhoud

VRAAG OVER EEN CONCREET PROBLEEM?
BEL 013-590 65 40

Bewakingscamera systemen

Bewakingscamera systemen kunnen een grote bijdrage leveren aan veiligheid. Wilt u rond uw woning of bedrijfspand uw belangen en veiligheid beschermen, dan is een bewakingscamera systeem op maat een belangrijke aanvulling op bestaand veiligheidsbeleid. GTO Protection staat garant voor een persoonlijke aanpak op maat en adviseert u graag over de mogelijkheden van bewaking via camera’s. Met onze speciale teken- en ontwerpsoftware kunnen wij uw situatie nauwkeurig in kaart brengen en individuele camera’s plaatsen met specifieke kijkhoeken en dieptes. Zo garanderen wij dat u altijd het bewakingscamera systeem krijgt dat het best past bij uw persoonlijke situatie of bedrijf, met de hoogst haalbare beeldkwaliteit voor uw budget.

Slimme bewakingscamera’s:

Wilt u een beveiligingssysteem met bewakingscamera’s aan laten brengen? GTO Protection zorgt voor haarscherpe en betrouwbare videobeelden van bijvoorbeeld uw tuin, fiets, auto, deuren of bedrijfsruimte. Daarbij heeft u vierentwintig uur per dag toegang tot live videobeelden via een tablet, pc of smartphone, waar ter wereld u zich ook bevindt. Dat betekent dat u altijd de beschikking heeft over beelden van uw bezit, kostbaarheden of zakelijke belangen, zelfs als u op vakantie bent in het buitenland. Is er een detectie of gaat het alarm af? Dan krijgt u direct een melding, zodat u onmiddellijk kunt reageren indien nodig.

Bewakingscamera’s binnenshuis

Ook binnenshuis plaatsen wij bewakingscamera’s, zowel zichtbaar als onzichtbaar en met of zonder geluidsopnames. Wilt u weten wie er voor de deur staat? Met een professionele maar betaalbare slimme deurbel met camera en intercom functie kunt u dat te allen tijde zien, zelfs als u niet thuis bent. U kunt dan tevens via de intercom een gesprek voeren, waar u ook bent.

Expert programmering

Wij programmeren alle door ons geïnstalleerde opnameapparatuur op honderd procent van de mogelijkheden en uiteraard volledig naar uw wensen. Onze bewakingscamera systemen bevatten tal van slimme oplossingen, zoals:

  • Bewegingsdetectie
  • Line Crossing
  • Kentekenherkenning
  • Gezichtsherkenning
  • Gedragsanalyse

Behalve bovenstaande slimme oplossingen zijn er nog veel meer opties mogelijk met onze bewakingscamera systemen, zoals een koppeling met een alarmcentrale. Vraag ernaar bij onze specialisten in veiligheid.

24 uursservice

Onze specialisten zijn vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week telefonisch bereikbaar om u van dienst te kunnen zijn. Zo bieden wij in noodgevallen landelijk binnen vierentwintig tot achtenveertig uur een oplossing voor uw bewakingscamera probleem.

Meer informatie?

Ook voor een algemene vraag.

Back To Top