Ga naar hoofdinhoud

VRAAG OVER EEN CONCREET PROBLEEM?
BEL 013-590 65 40

Juridische diensten / Legal services

De Juridische Diensten van GTO Protection zijn uniek binnen het huidige veiligheids- en security domein. Met deze aanvullende dienst onderscheiden wij ons dan ook in de beveiligingsbranche.
Met onze eigen Legal Services afdeling kunnen wij volledig vertrouwen op de juiste juridische informatie, gebaseerd op de laatste juridische ontwikkelingen. Hedendaagse uitdagingen kunnen verregaande juridische gevolgen hebben voor u en uw organisatie. Dat vereist steeds meer een gespecialiseerd advies en de juiste aanpak. Onze juridische professionals staan u direct bij indien nodig, op elk uur van de dag.

Onze advocaten

De ervaren professionals van onze Juridische Diensten zijn advocaten, gespecialiseerd in strafrecht, familierecht en ondernemingsrecht. Door hun jarenlange ervaring en buitengewone motivatie zijn ze uitermate geschikt om uw juridische belangen te behartigen.

Tevens hebben wij specialisten in dienst op het gebied van Ontslag- en arbeidsrecht. De uitgebreide kennis en brede ervaring die zij met zich meebrengen helpen u de personele risico’s te beperken.

Onze juridische professionals helpen risico’s te beperken door maatwerk te leveren waar een standaardoplossing niet toereikend is. GTO Juridische Diensten staat vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week tot uw beschikking. Maatwerk, no-nonsense en transparantie zijn de uitgangspunten van onze juridische dienstverlening. Alleen op deze manier kunnen wij u het best vertegenwoordigen.

De Juridische Diensten van GTO Protection

Een betrouwbare juridische dienst is van groot belang bij het verlenen en uitvoeren van rechercheonderzoeken en   beveiligingsdiensten. De rechercheurs van GTO Investigations worden bijgestaan en werken nauw samen met de advocaten van GTO Legal Services. Tijdens grote en omvangrijke particuliere- en bedrijfsrecherche onderzoeken zijn de advocaten van GTO Legal Services een welkome sparringpartner om de juridische processen te monitoren en doelstellingen te behalen. Dit vergroot de effectiviteit en slagingskans van onze recherchediensten. Wilt u weten of onze juridische dienstverlening een oplossing kan zijn voor uw juridische uitdaging? Onze professionele juristen hebben ruime kennis en ervaring en kunnen u het best vertegenwoordigen. Met onze eigen Juridische Diensten bent u ervan verzekerd dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste juridische ontwikkelingen die van belang kunnen zijn tijdens uw vraagstuk.

Meer weten?

Wilt u gebruik maken van onze juridische diensten? Neem contact met ons op en wij denken graag mee naar een oplossing voor uw juridische uitdaging. Onze advocaten kunnen veel voor u betekenen. Ze zullen u ruimhartig te woord staan en nader informeren over de mogelijkheden. Graag nodigen wij u uit op ons kantoor of bezoeken wij uw locatie voor een persoonlijk gesprek. Heeft u algemene vragen? Neem ook dan geheel vrijblijvend contact met ons op of laat ons u bellen.

Meer informatie?

Ook voor een algemene vraag.

Justitie en Veiligheid
ND 2839 / POB 1808

Afdeling
Bijzondere Wetten

Autoriteit Persoonsgegevens
FG011927

Back To Top