Ga naar hoofdinhoud

VRAAG OVER EEN CONCREET PROBLEEM?
BEL 013-590 65 40

Corporate Security

Corporate Security wordt steeds belangrijker, zeker in een zakelijke omgeving worden veiligheidsrisico’s steeds ingewikkelder en meer verfijnd. Hedendaagse bedreigingen zoals diefstal, georganiseerde criminaliteit, cybercrime komen veelvuldig voor. (Inter)nationale conflicten en polarisatie maken het lastig om deze bedreigingen afdoende en tijdig het hoofd te bieden. GTO Protection heeft de kennis en ervaring om organisaties vakkundig te adviseren in het toepassen van veiligheidsmaatregelen. We zijn gespecialiseerd in advies, implementatie en audits van diverse security normeringen.

De beleidsprotocollen van GTO

  • Wij integreren alle beveiligingsvraagstukken en -oplossingen in uw dagelijks beleid en in de uitvoering daarvan.
  • Wij focussen op bewustwording van veiligheidsmaatregelen binnen een organisatie en veranderen het traditionele denkpatroon. Dat geeft een beter resultaat dan het eenzijdig opleggen en handhaven van beveiliging.
  • Wanneer risico’s en nieuwe uitdagingen zich voordoen bieden wij ondersteuning en advies.
  • Veiligheid is niet alleen een strategische, maar ook een operationele aangelegenheid. Wij reageren daarom altijd op nieuwe initiatieven en blijven ontwikkelen en meedenken.

Waarom kiezen voor corporate security

Corporate Security beschermt de mensen, belangen en bezittingen van uw organisatie. Met een goede beveiliging wordt de kans op het maken van fouten kleiner en de kans dat er goed wordt gereageerd op dreiging groter. De juiste bedrijfsbeveiliging bestaat uit het identificeren, begrijpen, evalueren en anticiperen op mogelijke bedreigingen. Alleen zo identificeert en beperkt u in een vroeg stadium alle ontwikkelingen die de veiligheid en het voortbestaan van uw onderneming in gevaar kunnen brengen. Wij betrekken in ons advies diverse afdelingen van uw organisatie. Zo leren we uw medewerkers incidenten te voorkomen of die te managen. Op die manier is er draagvlak binnen de gehele organisatie, dekt u risico’s af en kunt u kansen benutten.

Wilt u meer weten?

Corporate Security kan van grote betekenis zijn voor uw bedrijf door bedreigingen en de gevolgen ervan te minimaliseren. Wilt u graag nader kennismaken met GTO Protection? Wij kunnen veel voor u betekenen. Graag nodigen wij u uit op ons kantoor of bezoeken wij uw locatie voor een persoonlijk gesprek. Heeft u algemene vragen? Neem ook dan geheel vrijblijvend contact met ons op of laat ons u bellen.

Meer informatie?

Ook voor een algemene vraag.

Back To Top