Ga naar hoofdinhoud

VRAAG OVER EEN CONCREET PROBLEEM?
BEL 013-590 65 40

Privé detective, particuliere onderzoeken en particuliere recherche diensten

Onze samenleving verhardt voortdurend en op een ongekende manier. Criminaliteit neemt toe en het gevoel van veiligheid en vertrouwen binnen de samenleving neemt af. Talloze vormen van bedreigingen voor ondernemingen en particulieren bieden zich aan. Diefstal, fraude en bedrijfsspionage zijn slechts enkele van de bedreigingen die aan de orde van de dag zijn in onze samenleving. GTO Protection is erin gespecialiseerd om deze uitdagingen aan te pakken en onderzoeken. Zo kunnen wij ondernemingen of mensenlevens weer de gewenste rust en veiligheid bieden.

GTO Protection, een erkend recherchebedrijf

GTO Protection is door het Ministerie van Justitie erkend als recherchebedrijf onder nummer POB 1808. Wij zijn wettelijk gerechtigd om bedrijfsrecherche werkzaamheden en privédetective onderzoeken te verrichten voor ondernemingen, instellingen en particulieren. Hierbij kan men onder andere denken aan:

  • Diefstal onderzoek;
  • Fraude onderzoek;
  • Alimentatieonderzoek;
  • Antecedentenonderzoek;
  • Bedrijfsspionage.
  • Opsporen van vermiste personen;
  • Opsporen van vermiste goederen;
  • Informatie lekken;
  • Bedreigingen;
  • Concurrentie- en relatiebeding.

Professioneel, transparant en discreet

Gezien de noodzakelijkheid van onze opdrachten en het gevoelige karakter ervan gaan wij uiterst zorgvuldig en vertrouwelijk te werk. Professionaliteit, transparantie en discretie zijn de pijlers in al onze werkzaamheden. Wij bieden met onze diensten een internationale dekking. Waar ook ter wereld zijn onze professionals direct beschikbaar om u te woord te staan en uw belangen op een adequate manier te behartigen. Wij staan altijd direct voor u klaar. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week.

Hoe werken wij

In samenspraak met één van onze onderzoeksleiders wordt een plan van aanpak gemaakt, afgestemd op uw uitdagingen en wensen. U zit dan ook samen met onze rechercheurs aan de knoppen van het onderzoek. Onze onderzoeken geschieden conform de geldende wet- en regelgeving. Wij zullen gedurende het onderzoek regelmatig contact onderhouden met u als opdrachtgever alvorens we bevindingen en aanbevelingen vastleggen in een eindrapport.
Om de kwaliteit van onze diensten te kunnen waarborgen en uw belangen te kunnen behartigen volgen wij de jurisprudentie op de voet. Zo kunnen we opsporingsmethodieken toepassen die volledig up-to-date zijn.

GTO Juridische Diensten

GTO Protection onderscheidt zich binnen het veiligheidsdomein door de aanwezigheid van een eigen juridische dienst: GTO Juridische Diensten. Onze onderzoekers werken nauw samen met deze afdeling en kunnen dan ook rekenen op de juiste juridische ruggespraak. Met onze afdeling Juridische Diensten bent u ervan verzekerd dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste juridische ontwikkelingen die van belang kunnen zijn tijdens ons onderzoek.

Meer informatie?

Wilt u meer weten? 

Wilt u graag nader kennismaken met een privé detective, particuliere onderzoeken of de particuliere recherche diensten GTO Protection? Wij kunnen veel voor u betekenen. Graag nodigen wij u uit op ons kantoor of bezoeken wij uw locatie voor een persoonlijk gesprek. Heeft u algemene vragen? Neem ook dan geheel vrijblijvend contact met ons op of laat ons u bellen.

Meer informatie?

Ook voor een algemene vraag.

Justitie en Veiligheid
ND 2839 / POB 1808

Afdeling
Bijzondere Wetten

Autoriteit Persoonsgegevens
FG011927

Back To Top