Ga naar hoofdinhoud

VRAAG OVER EEN CONCREET PROBLEEM?
BEL 013-590 65 40

Security audit

Security awareness en audits spelen een steeds belangrijker rol in het bedrijfsleven. Organisaties investeren veel in veiligheid en security. Met systemen voor bewakingscamera’s en geavanceerde toegangscontroles worden bedrijfsdiefstal, fraude en bedrijfsspionage voorkomen en tegengegaan. Deze beveiligingsmaatregelen en -technieken dienen zo veel mogelijk de veiligheid van processen, materialen en mensen binnen de organisatie te borgen. Natuurlijk is het dan wel van belang dat die beveiligingsmaatregelen up-to-date zijn. Een goede audit zorgt ervoor dat processen actueel blijven. Door security awareness wordt tevens de kennis en bewustwording van medewerkers rondom beveiliging verbeterd.

Het belang van security audits

Organisaties veranderen continue, net als hun omgeving. Wetten en regels worden aangepast, maar ook bedrijfsprocessen wijzigen in de loop der tijd. Daarom is het van belang te toetsen of eerder genomen maatregelen nog steeds effectief zijn. Een security audit zorgt er voor dat u inzicht krijgt in de sterke en zwakke punten van uw organisatie. Die toetst bovendien of de huidige beveiligingsmaatregelen werken en of ze uw bedrijfsbelangen en -processen adequaat beschermen. Een security audit loopt alle aspecten van security in uw organisatie na. Zo bent u goed voorbereid op een eventueel incident en heeft u een duidelijk protocol in handen over hoe u kunt handelen.

De security audits van GTO

Heeft u een kleine onderneming of grote organisatie en wilt u weten of uw beveiligingsmaatregelen toereikend en up-to-date zijn? Met onze security awareness en audits borgt u het beveiligingsproces binnen uw organisatie optimaal. De “human factor” is daarbij één van de pijlers in onze geïntegreerde aanpak van security vraagstukken. Bewustzijn en verantwoordelijkheidsgevoel zijn nu eenmaal van groot belang voor het toepassen van afspraken binnen een organisatie. Onze security audits sluiten we af met een uitgebreide rapportage met een geheel op uw organisatie afgestemd advies. Na terugkoppeling stellen we gezamenlijk mogelijke vervolgstappen vast, zoals het eventueel aanpassen van genomen maatregelen.

Wilt u meer weten?

GTO Protection biedt voor iedere security uitdaging een passende oplossing en geeft beveiligingsadvies op maat voor ieder bedrijf. Wij adviseren u om een security awareness audit periodiek uit te laten voeren, de frequentie verschilt uiteraard per organisatie. Graag nodigen wij u uit op ons kantoor of bezoeken wij uw locatie voor een persoonlijk gesprek. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, ook voor algemene vragen. Wij kunnen u ook terugbellen.

Meer informatie?

Ook voor een algemene vraag.

Back To Top